Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut actor, condamnat la o pedeapsă între trei şi zece ani de închisoare pentru agresiune sexuală

ro

25 Sep, 2018 22:42 1640 Marime text
Actorul american Bill Cosby a fost condamnat marţi de un judecător din Pennsylvania (nord-estul SUA) la o pedeapsă între trei şi zece ani de închisoare pentru agresiune sexuală, transmite AFP citat de Agerpres.ro

La pronunţarea pedepsei, care va trebui executată în izolare, actorul de 81 de ani, găsit vinovat de un juriu în aprilie, nu a reacţionat.

Bill Cosby va putea formula o cerere de eliberare condiţionată după cel puţin trei ani de detenţie, solicitare ce va fi examinată de o comisie specială.

Imediat după anunţarea condamnării. principalul avocat al lui Cosby a indicat că va face apel şi a cerut ca, în aşteptarea recursului, clientul său să fie lăsat în libertate sub cauţiune.

Judecătorul nu s-a pronunţat imediat asupra acestui punct, dar s-a arătat surprins de cerere, remarcă AFP, care adaugă că acesta s-a retras pentru a o analiza.

Înaintea pronunţării sentinţei, apărarea depusese deja o cerere ca Bill Cosby să poată efectua condamnarea la domiciliu, ministerul public răspunzând că acesta nu se află în situaţia să i se poată permite o astfel de formă de executare a pedepsei.

Agerpres.ro
Sursa foto: Facebook/Bill Cosby
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii