Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fight Club există O companie americană pune la dispoziţie obiectele de distrus, contra cost

ro

17 Jun, 2011 00:00 1735 Marime text

fight.jpgBun venit la Compania de Distrugeri - locul unde oamenii cu bani pot plăti pentru a folosi arme şi unelte diverse pentru a distruge obiecte cum ar fi computere şi piane, conform Daily Mail.

Membrii clubului oferă clienţilor săi şansa unică de a distruge orice doresc aceştia cu orce arme şi unelte. Aceştia pot alege dintr-o sumedenie de obiecte - inclusiv mobilă, televizoare, maşini de fax, motociclete, laptopuri.

Clienţii au, de asemenea, dreptul să aleagă dintr-o listă particulară de obiecte pe care vor să le distrugă. Maşini, piane, obiecte pe care tot ei trebuie să le plătească pentru a le aduce.

Ulterior, li se dă opţiunea legată de armă. De la bâte, crose, topoare, ciocane pneumatice, săbii sau drujbe. Membrii sunt duşi apoi în depozitul companiei, pe acoperiş, unde sunt lăsaţi să se desfăşoare în voie, dar nu fără echipament de protecţie.

Compania are acest depozit într-o locaţie secretă din New Jersey şi se pare că a avut un mare succes, până acum, în rândul oamenilor înstăriţi. De asemenea, conducerea clubului a recunoscut că 40% din membrii sunt de fapt femei, fapt ce demonstrează că şi sexul frumos are nevoie câteodată de eliberare.

Există, însă, cereri ceva mai ciudate din partea clienţilor: "Am avut pe cineva care a vrut să distrugă un Ferrari şi o doamnă a dorit să distrugă hainele fostului soţ", a declarat un reprezentant al firmei.

Sursa: www.antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii