Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura ZIUA SOARELUI și Proiectul ”APRINDEȚI SOARELE INTERIOR”

ro

03 Jan, 2016 00:00 1454 Marime text


După 40 de zile de ”curățenie” – la nivel fizic, la nivel emoțional și mental – după ce am identificat toate ”mizeriile” care ne blochează drumul (la propriu și la figurat) și după ce am făcut tot ce am știut mai bine să le curățăm – urmează o nouă etapă!
Universul și Planetele sunt alături de noi!
După Solstițiul de iarnă de pe 22 decembrie, la ora 7 dimineața (ora României) – urmează 3 zile de LINIȘTE și CALM.
Sunt zilele în care astronomic soarele pare că nu se mișcă de pe cer – răsare și apune în același loc, fără a se deplasa nici măcar o secundă.
Parcă ”STĂ PE LOC”.
Sunt zilele de ”STAGNARE” la toate nivelele.
Sunt zile de LINIȘTE – de ODIHNĂ – pot fi folosite pentru meditație, rugăciune sau retragere cu sine (puțină izolare).
ENERGIA acestor zile este foarte utilă pentru toți cei care simt nevoia să se gândească un pic la viața lor, la alegerile lor de până acum, la rezultatele acestor alegeri, așa cum se manifestă ele în prezent în viața lor.
Meditația sau rugăciunea – de fapt, retragerea interioară – ne îndeamnă să ne ”conectăm” mai profund la înțelepciunea noastră interioară, la ”creierul nostru abdominal” – la ”PLEXUL SOLAR” – sau SOARELE INTERIOR.
Am mai vorbit despre această regiune atât de importantă într-un alt articol, către care voi face trimitere aici.
Doresc să amintesc tuturor că această regiune atât de importantă – PLEXUL SOLAR – este situată undeva între stomac și pancreas – în partea din față a corpului. Și este regiunea în care simțim toate emoțiile și toate reacțiile ”fără cuvinte”. Frica, bucuria, tristețea și disperarea, dar și entuziasmul și încântarea – toate le percepem prin ”SOARELE INTERIOR” (plexul solar).
Golul în stomac”, sau ”fluturii din stomac” sau ”leșinul din stomac”, sau ”căldura din stomac” – sunt doar semnale ale reacției PLEXULUI SOLAR.
Mâncăm pe fond emoțional de multe ori.
Simțim nevoia să introducem ceva ”material” în corp, pentru a acoperi reacțiile energetice ale plexului solar.
Nevoia de dulce, nevoia de ”ronțăială”, nevoia de a tot consuma câte ceva alimentar – reprezintă doar răspusuri la reacțiile PLEXULUI SOLAR – ghemul de terminații nervoase din zona de mijloc a corpului nostru.
Chinezii știau că acest SOARE INTERIOR este VITAL pentru oameni – de aceea, au numit meridianul corespondent TREI FOCARE și l-au considerat unul dintre cele mai importante din organism.
Este un meridian de care depinde ”forța vitală” a unei persoane – este meridianul care ”încarcă” rinichii cu focul vieții – și le permite să-și manifeste dinamica.
APĂ ȘI FOC . Elementele polare APA și FOCUL reprezintă elementele de bază ale vieții – care însuflețesc PĂMÂNTUL și permit AERULUI să circule.
Iar din asocierea acestor patru elemente fundamentale – apare VIAȚA.
În cele 3 zile de ”stagnare” (22-23 și 24 decembrie) AVEȚI GRIJĂ DE SOARELE INTERIOR.
Ritualul de Solstițiul de iarnă (din seara de 21 decembrie) – cu fructe și/sau legume GALBENE (albe sau portocalii) – a pregătit centrarea noastră pe PLEXUL SOLAR – din aceste trei zile – 22-23 și 24 decembrie.
Ele coincid și cu ultimele zile de Post și ultimele zile ale proiectului ”Ficat sănătos și fețe zâmbitoare”.
MÂNCAȚI CÂT MAI UȘOR ȘI MAI SIMPLU.
Continuați să consumați preponderent alimente de culoare galbenă (dovleac copt, mămăligă, mei cu legume, pepene galben, banane, pere, struguri galbeni, mango, ananas, mere golden, gutui, lămâi, pomelo – etc – orice vă place și vă face bine).
Încercați să MÂNCAȚI PUȚIN – să beți mai multe ceaiuri (tot din flori galbene – sunătoare, gălbenele, păpădie, rostopască, chiar și mușețel etc – nu întâmplător, toate fiind active pe ficat / fiere!).
ODIHNIȚI-VĂ cât de mult cu putință.
RESPIRAȚI adânc, fiți atenți la respirație – fiți atenți să implicați și abdomenul în mișcările de respirație (dacă respirați adânc, veți înțelege ce vreau să vă spun).
Puteți face și exerciții ușoare pentru mușchii abdomenului (”abdomene”) – pentru a simți și mai bine regiunea plexului solar – a soarelui interior.
ȘI mai presus de toate – încercați să vă definți, în aceste trei zile – DIRECȚIA de urmat pentru anul care vine.
Ce v-ar place să faceți – să obțineți?
Ce vis doriți să vă împliniți?
Gândiți-vă la VISE MARI – dar și la vise posibile – care necesită doar mai multă muncă pentru a deveni realitate.
PLEXUL SOLARSOARELE INTERIOR – este SEDIUL VOINȚEI.
Când el este activ – găsim forță să facem tot ce dorim în viața noastră.
ACTIVAȚI VOINȚA.
Pregătiți-o și ”exersați-o” – pentru a se întări.
Folosiți energia perioadei pentru a vă cupla la PROPRIA PUTERE INTERIOARĂ – la ENERGIA VOINȚEI – la ENERGIA MAȘINII BIOLOGICE în care locuiți – ca spirite nemuritoare.
SOARELE INTERIOR este sursa noastră de energie.
Pe el îl Sărbătorim de ZIUA SOARELUI – pe 25 decembrie.
El simbolizează Cristul nostru interior – partea de Divin din noi – care se ”re-naște” în fiecare an – în această zi magică.
Anul aceasta, pe 25 decembrie avem și LUNA PLINĂ – cu întreaga energie a LUNII acționând asupra zilei (adică starea noastră bună va fi una FOARTE BUNĂ, iar starea noastră proastă, una FOARTE PROASTĂ – depinde de fiecare ce va alege, pentru această zi!).
Iar Astrele nu-și încheie suprizele pentru noi – în această perioadă magică.
Pentru că între 25 decembrie – până pe 6 ianuarie – se va petrece un fenomen astronomic excepțional:
Toate planetele din galaxia noastră se vor mișca DIRECT, în aceeași DIRECȚIE. Ca și cum, întregul nostru sistem planetar SE MIȘCĂ ÎN ACEEAȘI DIRECȚIE – ca UN URIAȘ RÂU COSMIC, curgând spre o direcție unică!
Toți cei care studiază astrologia sunt de părere că această aliniere planetară excepțională reprezintă o oportunitate UNICĂ în perioada istorică în care trăim. Fiecare dintre noi ne putem ”alinia” cu mișcarea Universului, definindu-ne mai clar CĂILE personale de evoluție – și armonizându-ne propriul SOARE INTERIOR cu astrul care dă lumină și viață întregului nostru sistem planetar.
De aceea vă invit să petreceți cele 3 zile de ”liniște” meditând, gândindu-vă bine și definind ce doriți pentru viitor – astfel încât în perioada 25 decembrie – 6 ianuarie – să puteți să ”comandați” Universului împlinirea nevoilor definite.
VOINȚA dv – emanată din plexul solar – se va alinia ”RÂULUI COSMIC” în care va fi prinsă întreaga planetă!
Condiția cea mai importantă este DEFINIREA CLARĂ a CEEA CE VĂ DORIȚI (ce aveți nevoie).
Când faceți o comandă undeva, ȘTIȚI CLAR CE VĂ DORIȚI.
Dacă doriți să ”comandați” Universului împlinirea unui vis – DEFINIȚI CLAR ȘI SIMPLU CEEA CE DORIȚI.
De aceea aveți nevoie de liniște și puțină izolare – să aveți mintea limpede și să puteți DEFINI clar VISUL PENTRU VIITOR.
SĂ PROFITĂM CU TOȚII DE ACEASTĂ OPORTUNITATE EXTRAORDINARĂ!
Între 25 decembrie și 6 ianuarie – vom avea 11 zile LUMINOASE – 11 zile în care PLEXUL SOLAR va străluci și va împrăștia LUMINĂ – IUBIRE – CĂLDURĂ – și VISE CREATOARE.
Fiți alături de noi în mini-proiectul APRINDEȚI SOARELE INTERIOR!
Să purtăm culoarea galben – pe tricouri – bluze și pe insigne.
Să arborăm imagini cu SOARELE ZÂMBITOR – și să ancorăm pe fețele tuturor zâmbete largi.
Și SĂ PURTĂM CONTINUU CU NOI INTENȚIA VISULUI NOSTRU CREATOR – să-l notăm, să-l definim și să-l ”comandăm” repetat Universului!
Să ne susținem pancreasul și stomacul – cu alimente galbene și alcaline – și cu mâncare puțină!
Să facem mișcare fizică, mai ales pentru zona abdominală – și să respirăm adânc.
Și să punem de o parte câte 10-15 RON în fiecare zi – pentru un ”dar însorit” – pe care să ni-l facem după cele 11 zile de proiect.
Un DAR SIMBOLIC – care să ne amintească în tot anul ce urmează de INTENȚIA pe care o definim – de VISUL CREATOR ”comandat” Universului.
Un DAR SIMBOLIC care să ne întărească VOINȚA – să ne ajute să ne CENTRĂM energia, de câte ori suntem distrași și trași în toate părțile de energiile din jur.
Un SIMBOL care să ne amintească de ”comanda” făcută Universului.
Să ne oferim UN SIMBOL DE CENTRARE – LUMINOS – OPTIMIST – VESEL și MOTIVANT!
11 zile de SOARE – DE LUMINĂ – DE CREATIVITATE – DE STRĂLUCIRE – DE CONSTRUCȚIE VIRTUALĂ A UNEI LUMI DE IUBIRE ȘI BUNĂTATE!
11 zile de SOARE INTERIOR – cu VINDECARE – cu REGENERARE și REÎNTINERIRE.
Mulțumim că sunteți alături de noi în JOCURILE ENERGETICE ale LUMII.
Totul devine atât de plăcut, zburdalnic și jucăuș, atunci când folosim amintirile COPILULUI INTERIOR.
Sprijiniți proiectul ”APRINDEȚI SOARELE INTERIOR” – între 25 decembrie și 6 ianuarie.
Și călătoriți alături de noi pe ”banda rulantă” de energie creatoare a Universului – visând, proiectând și INTENȚIONÂND VISE DE VINDECARE, COMUNICARE FRUMOASĂ, ÎNȚELEGERE ÎNTRE OAMENI și IUBIRE.
APRINDEȚI SOARELE INTERIOR!
ACTIVAȚI-VĂ ENERGIILE CREATOARE!
AMINTIȚI-VĂ CINE SUNTEȚI!
TREZIȚI-VĂ!

http://www.centrulnatura.ro/ziua-soarelui-si-proiectul-aprindeti-soarele-interior/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii