Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Revelații la cumpărături

ro

20 Dec, 2015 12:01 2162 Marime text


Valoarea de sine mai crescută – înseamnă un sistem imunitar mai puternic, creșterea vibrației interioare și manifestarea prosperității (abundenței).
Asta spune Matt Kahn în ultima sa transmisie de pe Youtube, extrem de puternică și de profundă.
VALOAREA DE SINE.
A CONȘTIENTIZA CĂ SUNT VALOROS!
Suntem împiedicați de multe ori să ne simțim valoroși datorită senzației interioare de victimizare.
Tot Matt Kahn spunea:
Victimizarea este atunci când te simți afectat de lucruri pe care nu le poți schimba.
Împuternicirea, sau chiar eliberarea este atunci când TU îți schimbi abordul față de lucrurile pe care nu le poți schimba.
Învață cum să schimbi abordul față de lucrurile pe care ți se pare că nu le poți schimba.
PRIVEȘTE lucrurile diferit.

Am avut un moment de revelație imens, într-un supermarket.
M-am dus să caut fructe exotice, dar raionul nu mai avea fructele pe care le căutam eu.
Și am realizat că sunt într-un loc plin ochi de MII, ZECI de mii de produse – care îmi erau oferite spre vânzare și eu NU AVEAM NEVOIE DE NIMIC DE ACOLO.
În momentul în care mi-am definit că am nevoie de X și Y – pot să pun ”filtrul” în acceptarea / respingerea ofertelor ce mi se fac.
Este exact ce pățesc și la nivel relațional și energetic zilnic.
Mi se fac zeci, sute sau mii de oferte ”energetice”.
Și eu pot să refuz orice NU AM NEVOIE.
M-am trezit stând în mijlocul supermarketului – înconjurată de o aparentă abundență, având bani la mine să pot cumpăra ce aș fi dorit – dar NEDORIND NIMIC – pentru că NU AVEAM NEVOIE DE NIMIC.
Ce aș fi avut eu nevoie NU ERA acolo.
Și tot ce era acolo nu-mi era necesar.
FOARTE INTERESANTĂ și PUTERNICĂ EXPERINȚĂ.
Diferită de cea de acum 10-12 ani, când eram în supermarket și-mi umpleam coșul cu toate produsele ”minunate” oferite, încercându-le, testându-le și bifând ”necâștigător” la fiecare ”tragere”.
Zeci de ani – am avut timp să testez (aproape) toate produsele din supermarket, am avut experiența ”directă” cu cele mai multe dintre ele (sunt foarte curioasă din fire!) și cu prețul suferinței fizice și a degradării corpului, am evaluat impactul fiecăruia asupra energiei a ceea ce sunt.
Desigur, nu a fost un proces conștient – totul s-a petrecut în perioada de ”inconștiență” a vieții mele – dar am amintiri bine definite legate de reacții și efecte.
Acum 10-12 ani nu-mi ajungeau niciodată banii pentru tot ce aș fi dorit să cumpăr din magazin. Toate mă tentau, pe toate le-aș fi luat și încercat (norocul meu că n-am avut atât de mulți bani odată…..că nu mai apucam nici măcar vârsta asta, dacă mă înecam în lăcomie!).
Ani de zile n-am știut CE AM NEVOIE.
Ci m-am ghidat doar după DORINȚE – cele mai multe induse de cei din jur și de mass-media!
Iar acum – intru în supermarket – mă uit – nu văd NIMIC de care să am NEVOIE cu adevărat. Și ies cu mâna goală.
Schimbare imensă de paradigm.

Matt Kahn, în ultima lui transmisie – spunea despre întrebarea cheie pe care fiecare dintre noi trebuie să ne-o punem zilnic – sau continuu:
Cum pot să ”mă servesc”?
Ce pot să fac pentru mine, să am o experiență mai bună cu mine însămi?
Exact așa cum suntem învățați cu alții, să-i ”servim” – exact asta avem nevoie să facem cu noi înșine, ”să NE servim” – să ne fim cei mai buni sprijinitori, ghizi și servitori.
Precum ”duhurile” sau djinni din poveștile arabe, care odată ieșiți din sticle, întrebau: ”Stăpâne, cum pot să te servesc? Ce dorești?
Așa este nevoie să facem cu noi înșine în această perioadă a vieții.
SĂ NE SERVIM PE NOI ÎNȘINE, la fel cum am fi serviți de cel mai competent chelner de la un restaurant de 5 stele.
Să ne servim cum am face cu cel pe care îl admirăm cel mai mult.
Să ne purtăm cu noi înșine cu respectul și delicatețea celor mai talentați valeți sau șefi de hotel de lux.
Suntem cel mai important ”client” al nostru.
Și ”inocența noastră interioară” (cum numește Matt ”Ego”-ul – nimic altceva decât copilul interior rănit și îmbufnat) are nevoie să fie bine servită și tratată ca cel mai important client al nostru.
Avem zilnic zeci de mii de oferte de experiențe exterioare din afara noastră.
Toate ne pot trage în zeci de mii de direcții (cum o și fac, de altfel), de uităm de tot și de toate, mai ales de noi înșine.
De aceea, este VITAL în aceste momente să ne împuternicim în drumul vindecării, întrebându-ne:
”cum ne putem servi mai bine, noi pe noi înșine?” ”Ce pot face eu pentru mine ca să am o experiență mai bună a mea?”
Împuternicirea și ieșirea din victimizare, tratarea inocenței interioare ca pe cel mai bun și mai respectat client – reprezintă părțile esențiale ale ”filtrului” prin care putem privi ALTFEL realitatea din jur.
Nu vom mai fi trași automat de toate ofertele artificiale ”de fericire” și ”de soluții” din jur – pentru că vom rămâne centrați în DIVINUL interior.
DIVINUL care s-a descoperit în SERVICUL PENTRU SINE, în APRECIEREA DE SINE, în VALORIZAREA DE SINE și mai presus de toate, în IUBIREA DE SINE.
Mă servesc pe mine când îmi cunosc NEVOILE, când îmi înțeleg reacțiile, când îmi respect legile biologiei, chimiei și fizicii aplicate la nivelul corpului fizic, minții și sufletului meu.
Mă servesc pe mine când las INTUIȚIA să mă ghideze, când știu când să vorbesc și când să tac, când aleg să stau singură (dacă simt nevoia) sau să socializez și împărtășesc (dacă este cazul).
Mă servesc pe mine când urmez NEVOILE INIMII, ale sufletului și mai presus de toate, când tot ceea ce fac (tot ce gândesc, vorbesc, acționez) este totdeauna spre binele celor implicați.
Mă servesc pe mine când ȘTIU ce VALOARE AM în fiecare moment al zilei – și-mi bazez deciziile – acțiunile și inter-acțiunile pe aceasta.
Când EU devin centrul lumii mele – rămân CENTRATĂ în LINIȘTEA, LUMINA și IUBIREA care sunt – mă servesc bine pe mine – și sunt în stare să-i servesc eficient și bine pe ceilalți.
REVOLUȚIA adevărată este REVOLUȚIA INTERIOARĂ!
Mulțumesc ”lecției de la cumpărături”!
Cine a spus că trebuie să mergi în mănăstire, în peșteri, în creierul munților sau în păduri, pentru a face ”dezvoltare spirituală”?
Am descoperit că oriunde poți avea revelații și lecții.
Vă doresc zile minunate și o săptămână ușoară, tuturor!

http://www.centrulnatura.ro/revelatii-la-cumparaturi/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii