Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Magia vindecării

ro

10 Mar, 2014 09:53 2735 Marime text
Lumea în care trăim pare un loc haotic, plin de durere și suferință. Asta dacă o privești prin ochii ființelor umane aflate în stare de acidoză, de suferință, care în fiecare zi când se alimentează își iau porția de deșeuri pe care o numesc hrană: lactate, carne, patiserie, dulciuri, sucuri acidulate, uleiuri rafinate, produse conservate etc.

Pentru că starea de acidoză este o stare care încețoșează mintea – atunci și căutările pentru vindecarea suferințelor sunt în direcții greoiae și dificile.
Oamenii așteaptă pastile care să le vindece suferința (dacă se poate „instant”) – fără să facă nici cel mai mic efort personal de schimbare a alimentației, a stilului de viață sau a modului de gândire.
Din această așteptare ”magică” a unei soluții miraculoase din exterior s-au născut multe produse și preparate care ”promit” vindecarea.
Multe dintre ele au surse naturale – provind din plante sau elemente din Natură. Testările cu aceste produse duc la rezultate promițătoare.
Am primit în ultimul timp o mică ”avalanșă” de astfel de produse – care promit rezultate ”uimitoare” în vindecarea tuturor suferințelor umane (în special a cancerului).

Doream să vă prezint doar câteva dintre ele – fiind mult mai multe, desigur:

Produsul ASEA

http://www.asea-redox.ro/

Produsul Graviola
Doamna doctor Mihaela Olaru a afirmat ca este cel mai bun produs antitumoral care exista la ora actuala, exemplificandu-ne prin cazurile supervizate si tratate de dumneaei. Este vorba despre fructul de Graviola si spre surpinderea mea, sunt foarte multe articole care il recomanda, cum ar fi :http://www.financiarul.ro/2012/09/21/este-extractul-de-graviola-de-10-000-de-ori-mai-benefic-decat-chimioterapia/ sauhttp://ro-stirile.blogspot.ro/2013/07/fructul-care-vindeca-cancerul-soursop.html . Apoi, am observat ca si doamna doctor il recomanda pentru foarte multe afectiuni :http://www.mihaelaolaru.ro/cumpara/graviola-500-ml-6668054. Acest produs exista in Romania, il puteti vedea aici:http://www.bluediamond.ro/shop/3003/Graviola-Juice-100-p-puree.

Medicamentul anti-tumoral Taiwan – Antrodia cinamomea
www.cimeo.ro

http://www.cimeo.ro/antrodia/ro/

Am studiat toate produsele de mai sus – și multe altele de pe piață. Rețineți că cele de mai sus sunt doar o exemplificare a multe multe alte produse.
Le-am folosit, le-am încercat, am observat rezultatele. Bunișoare – desigur. Pentru cei bolnavi grav – cu siguranță o speranță în plus.

Dar ne blocăm iar și iar – cu toții – în paradigma ”MAGICĂ” a vindecării. Așteptăm ca ea să se producă din exterior – fără ca eforturile noastre interioare să fie băgate în seamă.
Mesajul pentru toate celulele corpului nostru – atunci când introducem orice medicament în corp este următorul – ”voi nu sunteți în stare să vă faceți treaba – vă aduc ajutoare să vă sprijine”.
Cum credeți că se simt toate cele câteva miliarde de celule din corp – când zilnic primesc ”ajutoare” terapeutice – pe lângă ”deșeuri alimentare” și ”adrenalină” (stresul) care le biciune mereu?
Cum v-ați simți fiecare dintre dv (de fapt, fiecare suntem ”o celulă”!) dacă zilnic ați fi murdărit cu noroi și mizerie, și apoi vine cineva și vă dăruiește o periuță de dinți ”pentru igiena dentară”?
Cam asta pățesc și celulele noastre.
Alimentația, stilul nostru de viață și modul nostru de gândire le transformă în luptători/gunoieri pe un front plin de mizerie și noroi – și ocazional, le mai dăm ”vitamine”, ”minerale” și ”suplimente naturale” – sa le mai ajutăm să nu moară complet!

VINDECAREA SE PRODUCE PRIN ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII pentru întreaga noastră viață.
Prin asumarea responsabilității a ceea ce introducem în corpul nostru (alimentația), a ceea ce punem pe pielea noastră (cosmeticele și hainele), a relațiilor pe care le întreținem (stresul), a vieții pe care alegem să o ducem – prin asumarea responsabilității asupra tuturor micilor detalii ale vieții noastre.

SUNTEM O PARTE DIN NATURĂ.
Nu suntem separați, nu suntem niciodată izolați de Natură – de plante, de animale și de toate viețuitoarele.
Nu putem jefui Natura cu lăcomie, pentru că ne afectează și pe noi.
Nu ne putem mânca ”frații necuvântători” pentru că ne afectează și pe noi.
Nu putem polua, distruge și manipula pământul – pentru că același lucru îl facem și cu organismul nostru.

Vindecarea se produce în corpul nostru atunci când alimentele devin medicamentele noastre.
Doar alimentele naturale – de bună calitate – și aducătoare de enzime, vitamine și minerale – sunt hrană pentru fiecare dintre miliardele noastre de celule.
Toți cei care aleg să observe cu atenție efectele alimentației asupra corpului știu deja că organismul noastru are energie – claritate – vigoare NUMAI după produse naturale, neprelucrate termic.
Vindecare NU este magie.
Vindecarea este TREZIRE. Și asumarea responsabilității.

Am savurat un pahar de suc de struguri proaspăt stors, imediat scos din presă, admirând frunzele uscate ale toamnei și trâgând cu nesaț în piept aerul vântos de toamnă.
Am simțit cum mă inundă viața, energia, cum devin una cu Natura.
La nici unul dintre ”tratamentele naturale” pe care le-am urmat, de-a lungul zecilor de ani – nu am avut vreodată această trăire.
Și abia acum ÎNȚELEG.
Abia acum realizez că sănătate înseamnă simplitate și reîntoarcere la starea de bine interior, de curățenie celulară, la starea în care corpul este în stare să se echilibreze singur, fără nici un medicament sau supliment natural.

Când mă uit în jur – lumea îmi apare ca un loc magic, plin de lumină, de culoare și arome, de sunete melodioase și de o ordine evidentă, dincolo de un haos aparent. Oamenii sunt ghemuri de lumină, cu ochi strălucitori, care așteaptă doar o confirmare că cineva ”a văzut” minunea interioară care sunt. Natura este MAGIE – iar ”magia” vindecării nu se află în sticluțe sau pastile, naturale sau chimice. Ci în conexiunea la nivelul întregului corp – cu magia Naturii – prin intermediul roadelor Pământului.

Sursa: www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii