Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:54 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Ziua porţilor deschise” la Penitenciarul Poarta Albă - Secția exterioară Valu lui Traian

ro

22 Jun, 2016 11:20 1513 Marime text
În fiecare an, în data de 29 iunie, odată cu sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, se sărbătorește și Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România. Cu această ocazie, Penitenciarul Poarta Albă organizează ''Ziua porților deschise'', precum și alte manifestări menite să omagieze lucrătorii din sistemul administrației penitenciare.
 
”Această zi de sărbătoare constituie un bun prilej pentru promovarea tradițiilor organizaționale ale instituțiilor penitenciare, precum și pentru îmbunătățirea percepției opiniei publice cu privire la rolul lucrătorilor de penitenciar în societate”, spun reprezentanții penitenciarului.
 
Cu ocazia organizării acestui eveniment, sunt invitate toate persoanele interesate, respectiv membri de familie sau aparținători ai persoanelor private de libertate, ONG-uri, instituții partenere și reprezentanți ai societății civile, în data de 27 iunie 2016, între orele 9.00 – 10.30, precum și reprezentanți ai mass-media, între orele 11.00 – 12.30, pentru a lua parte la un tur de prezentare a Secției exterioare Valu lui Traian și de informare asupra activităților pe care le desfășoară cu persoanele private de libertate.
 
Pentru participarea la eveniment, cei interesați trebuie să aibă asupra lor actul de identitate.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii