Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:27 23 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porţilor Deschise, la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Peste 300 de elevi au fost primiţi de poliţişti (galerie foto)

ro

22 Mar, 2019 13:23 489 Marime text
În contextul sărbătoririi Zilelor Porților Deschise, peste 300 de elevi din cadrul mai multor instituții de învățământ din județ au vizitat, în perioada 20 - 22 martie, sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic i-au primit cu entuziasm pe copii, prezentându-le  tehnica din dotare, laboratorul criminalistic și modul în care se amprentează persoanele.
 
De asemenea, elevii au făcut cunoștință cu Bingo, câinele de urmă, și cu polițiștii rutieri care le-au prezentat autospecialele și motocicletele folosite în misiunile de patrulare.
 
Polițiștii constănțeni le-au împărtășit copiilor din experiența și secretul muncii lor, vorbindu-le totodată despre importanța meseriei pe care o practică. Totodată, au răspuns cu interes curiozităților tuturor celor prezenți și i-au încurajat să îmbrățișeze cu drag profesia de polițist.
         
Activitățile s-au desfășurat în contextul sărbătoririi zilei de 25 Martie- Ziua Poliție Române.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii