Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:05 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Culturii Naționale Muzica Militară a Forţelor Navale va susține un program special la Constanța

ro

12 Jan, 2016 13:33 1110 Marime text
Muzica Militară a Forţelor Navale va participa miercuri, 13 ianuarie, începând cu ora 16.00, la manifestările dedicate Zilei Culturii Naţionale, organizate de către Studioul Regional Radio Constanţa, în cadrul proiectului EU ALEG ROMÂNIA!, care se va desfăşura la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța.

„Ziua Culturii Naționale reprezintă  nu numai o zi în care este sărbătorit Mihai Eminescu, ci și  un moment  de reflecție asupra importanței  păstrării identității românești,  în contextul impactului  tot mai puternic al globalizării“, se arată într-un comunicat trimis de Forțele Navale Române.

În cadrul acestui program, Muzica Militară a Forțelor Navale va susţine un program special de muzică românească veche şi muzică de fanfară.
La acest eveniment vor mai participa şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Județean Constanţa, ai Muzeului de Artă din Constanța, ai Teatrului Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”, studenţi, elevi ai liceelor constănţene, precum şi toţi  iubitorii de cultură.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii