Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mesaje de îndurerare curg pe contul de socializare al tinerei mame din Palazu, care ieri şi-a luat viaţa

ro

24 Nov, 2016 12:49 10175 Marime text
Vestea morţii Cristinei, fata de 25 de ani care ieri s-a sinucis pe un teren de joacă din Palazu Mare, i-a lăsat în stare de şoc pe toţi care au cunoscut-o.
 
Maria, o prietenă de-ale fetei, a spus, pentru ZIUA de Constanţa: „Cristina era o fată optimistă, plină de viaţă, care râdea şi se bucura de viaţă. Îşi iubea copilul foarte mult şi îşi dorea să plece cu el şi cu fostul iubit să locuiască în altă parte. Prietenul ei nu era însă de acord“.
 
Prietena Cristinei mai spune că descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care trecea prin zonă şi care a şi sunat şocată la 112. Primul care ar fi ajuns la locul tragediei ar fi fost naşul fetei şi tot lui i-a revenit greaua misiune de a le da vestea extrem de dureroasă şi părinţilor Cristinei.
 
Cu o seară înainte de a comite gestul necugetat, fata ar fi avut o dispută cu fratele ei, care o sfătuia să se despartă de iubitul ei.
 
De ieri, de când vestea a lovit ca un fulger, pe pagina de Facebook a Cristinei mesajele de condoleanţe curg neîncetat.
 

„Păcat de tinereţea ta şi de copilul tău. Dumnezeu să te ierte“, a scris o altă prietenă de-a tinerei pe contul de socializare.

 

„Dumnezeu s-o odihnească în pace! Cu multă durere în suflet transmit familiei condoleanţe. Era prea tânără şi avea un copil minunat. Nu trebuia să facă asta pentru că nu merită, dar asta este... Ea a lăsat în urmă un copilaş singureş şi o durere imensă în sufletele celor care o cunoşteau“, scrie o tânără pe pagina de Facebook a Cristinei.

 
Acestea sunt numai două dintre mesajele de îndurerare postate pe pagina fetei. Majoritatea postărilor se rezumă la discretul „Dumnezeu s-o ierte“, semn că vestea tragediei i-a lăsat aproape muţi pe toţi cei care au cunoscut-o şi care nu şi-ar fi închipuit vreodată că fata plină de energie pozitivă pe care o ştiau ascunde o dramă atât de puternică încât s-o determine să renunţe la viaţă. 

Mâine, Cristina va fi condusă pe ultimul drum, fără slujbă de înmormântare, aşa cum prevede dogma bisericească în cazurile de sinucidere. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la ea, o pot face la Capela mortuară a Mănăstirea Maicii Domnului din Palazu Mare, acolo unde se află pentru priveghere trupul neînsufleţit al tinerei mame. 


Citeşte şi...
O tânără de 25 de ani s-a spânzurat pe terenul de joacă din Palazu Mare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii