Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța într-o singură zi. Persoanele prinse fumând în curtea Spitalului Județean Constanța, sancționate (galerie foto)

ro

19 Dec, 2018 09:41 1159 Marime text
În data de 18 decembrie 2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de  49.727 lei.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, au fost constatate: 
  • 96 încălcări ale legislației rutiere, în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar pe arterele intens circulate din municipiul Constanța,
  • 19 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, 
  • 21 de abateri de la normele de conviețuire socială, ordine și liniște publică,
  • 61 sancțiuni pentru lipsa  titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun,
  • 51 sancțiuni pentru ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata și
  • 12 contravenții pentru consumul unor produse din tutun într-o unitate sanitară de tip spital, locație în care fumatul este interzis prin lege.

”Activități similare se vor desfășura zilnic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să  semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!” - au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locală 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 28 Dec, 2018 20:35 Stiam ca fumatul e interzis in interioul cladirilor , nu AFARA! Garcea....