Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:30 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța într-o singură zi. Cele mai multe pentru încălcări ale legislației rutiere (galerie foto)

ro

27 Feb, 2019 10:16 1584 Marime text
În data de 26.02.2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 210 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 53.575 lei.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în ultimele 24 de ore au fost constatate :
  • 34 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale; 
  • 13 de abateri pentru  tulburarea  ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartierele de blocuri sau case;
  • 80 încălcări ale legislației rutiere,
  • 2 sancțiuni pentru nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români,
  • 60 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun,
  • 9 abateri pentru exercitarea unor acte de comerț ilicit,
  • 3 sancțiuni pentru consum de produse din tutun într-un spațiu public în care acest lucru este interzis,
  • 9 sancțiuni pentru nerespectarea obligațiilor legale de către operatorii  economici în vederea obtinerii actelor emise de autoritatea publică locală în vedererea funcționării, etc.

”Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale.
Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru semnalarea faptelor antisociale care intră în competența Direcției Generale Poliția Locală Constanța  -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!” - au mai precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locala Constanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii