Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta i-a dăruit papei Francisc un tricou care a aparţinut celebrului fotbalist constănţean Gheorghe Hagi

ro

01 Mar, 2014 13:10 2725 Marime text
Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, a fost primit in audienta, la Palatul Apostolic din Vatican, in biblioteca privata, de catre Suveranul Pontif, Papa Francisc, anunta Mediafax.
El urmeaza sa aiba si o intrevedere Pietro Parolin, Cardinal Secretar de Stat al Vaticanului. La Vatican, Ponta este insotit de sotie, Daciana Sarbu, de ministrul de Externe, Titus Corlatean, de ministrul Mediului, Rovana Plumb, si de europarlamentarul PSD Corina Cretu, vicepresedinte al Grupului Socialist din Parlamentul European.
Guvernul informa, joi, ca vor fi discutate relatiile si colaborarea dintre Romania si Sfantul Scaun in sustinerea drepturilor omului, a libertatii religioase si combaterii discriminarii crestinilor in lume si o serie de proiecte bilaterale in domeniul educatiei si culturii, promovarea cooperarii ecumenice prin incurajarea dialogului dintre Biserici si sustinerea comunitatilor romanesti din diaspora.
Vineri seara, premierul Ponta a declarat ca ii va darui Suveranului Pontif, Papa Francisc, un tricou care i-a apartinut fotbalistului roman Gheorghe Hagi, semnat de acesta, precum si o icoana trimisa cadou de Patriarhul Romaniei, Preafericitul Daniel.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • barja.ro 01 Mar, 2014 23:31 foarte tare