Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi reacţia lui Mazăre Crin Antonescu - Solutia pentru alesii locali - amnistie pentru conflictul de interese si recurs in interesul legii pentru incompatibilitate

ro

25 Sep, 2013 00:57 2800 Marime text
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Romania TV, ca o solutie in ceea ce-i priveste pe alesii locali aflati in conflict de interese sau incompatibilitate este o lege de amnistiere privind conflictul de interese si un recurs in interesul legii din partea ministerului Justitiei pentru cei aflati in stare de incompatibilitate.
El aratat ca are in vedere rezolvarea situatiilor trecute ale alesilor locali aflati in conflict de interese sau in stare de incompatibilitate, transmite Agerpres.

Mai citeşte şi

pesurse.ro: Amnistia aleşilor locali declaraţi incompatibili sau în conflict de interese este neconstituţională



"Solutia mea apropo de retroactiv sau solutia pe care doresc sa o discutam si cred ca o putem adopta pentru a scoate toti acesti oameni care nu au gresit dintr-o situatie imposibila este, pe de-o parte, o lege de amnistiere in ceea ce priveste conflictul de interese, pentru ca aceasta este o acuzatie penala si amnistierea poate sa actioneze retroactiv strict pe aceste spete, nu pe toate conflictele de interese, pe aceste spete, iar in ceea ce priveste incompatibilitatile cred ca aici trebuie sa ne adresam si sa solicitam cel putin ministrului Justitiei un recurs in interesul legii. Si atunci lamurim aceste lucruri. Modificam legea pentru viitor", a spus Antonescu la RTV.

Reacția lui Mazăre la soluția lui Antonescu de amnistiere a incompatibililor: A avut ouă! 
 
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a apreciat, marţi seara, variantele propuse de Crin Antonescu pentru rezolvarea problemelor aleşilor locali aflaţi în situaţii de incompatibilitate sau conflict de interese, afirmând că liderul PNL a “avut ouă”.

Mai citeşte şi

Le Monde: Mii de primari din România în conflict de interese

“Bravo lui! A avut ouă de data asta”, a declarat pentru gândul Radu Mazăre după ce a auzit soluţiile lui Antonescu, care ar putea ajuta aleşii locali să scape de problemele avute cu ANI. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că o soluţie pentru aleşii locali aflaţi în conflict de interese şi incompatibilitate o reprezintă amnistie în ceea ce priveşte conflictul de interese şi un recurs în interesul legii din partea ministerului Justiţiei pentru cei aflaţi în incompatibilitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fonduri Europene 25 Sep, 2013 11:11 Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe: www.crestereaprepelitelor.ro