Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:10 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti proaste pentru Gabriel Cotabiţă

ro

24 May, 2015 18:22 1221 Marime text
 
În ultimele săptămâni, în jurul lui Gabriel Cotabiță s-au iscat o mulțime de controverse. Mai exact, pentru că familia nu dorește să dea detalii despre starea de sănătate a artistului, care se află în comă, și nici nu permite medicilor să stea de vorba cu mass media, multe informații au fost înțelese greșit. Astfel a ajuns să se înțeleagă că Gabriel este în moarte cerebrală și că urmează să fie deconectat de medici de la aparate. În realitate, cântărețul este în comă indusă și prezintă urme slabe de activitate cerebrală, însă, dacă ar fi scos din comă, nu ar putea supraviețui, relatează România TV. 
  
În aceste condiții, chiar dacă nu este în moarte cerebrală, este nevoie de o minune pentru că Gabriel Cotabiță să își mai revină.
  
În presă au apărut informaţii potrivit cărora medicii ar fi decis să îl deconecteze de la aparate pe Gabriel Cotabiţă, duminică seara. Fiicele sale au declarat, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, că acest lucru nu este adevărat şi că starea artistului este în continuare bună.

„NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul. Este ILEGAL în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi cât și echipa Spitalului Floreasca. Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorința de discreție exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informațiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca", a scris una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă pe Facebook.


Sursa: România TV

Ti-a placut articolul?

Comentarii