Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nepoata lui Florea Constandin, finalistă în cadrul Festivalului Naţional „Florentin Delmar”

ro

29 Oct, 2015 13:05 2283 Marime text
Nepoata lui Florea Constandin din Techirghiol, Andreea-Iulia, este finalistă în cadrul Festivalului Naţional „Florentin Delmar”, ediţia 2015.
 
Andreea-Iulia Constandin are 17 ani. La această vârstă, deja i-a făcut mândri pe membrii familiei sale, reuşind să se califice în finala concursului de interpretare, alături de alţi 12 tineri din diferite oraşe.
 
Concursul se va desfăşura la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” din Focşani, în perioada 12-13 noiembrie.
 
Gabriel Cotabiţă, cântăreţul care s-a refăcut aproape miraculos după problemele medicale grave prin care a trecut anul acesta, este invitatul de onoare al Festivalului Naţional „Florentin Delmar”. Artistul va face parte din juriul festivalului, alături de Horia Moculescu, Titus Andrei, Corina Chiriac, Marius Ţeicu şi Viorel Gavrilă. Ediţia din acest an a festivalului este una aniversară, a 40-a.
 
Vor cânta Bere Gratis şi Corina Chiriac
 
Invitaţi pentru a susţine recitaluri în cadrul festivalui sunt Corina Chiriac, care va lansa la Focşani şi cel mai recent CD al său şi care va cânta în prima seară, şi trupa Bere Gratis care va susţine un recital în seara a doua, înainte de festivitatea de premiere. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii