Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie susţine că este dorit de patru-cinci partide!

ro

04 Mar, 2016 23:53 1976 Marime text
 
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a susținut, astăzi, că nu este președintele niciunui partid politic nou înființat, dar a afirmat că poartă discuții cu patru - cinci partide, care îl doresc. Mai mult, dacă e să ne luăm după ce spune Vanghelie, aceste formaţiuni politice l-ar dori în postură de candidat la alegerile locale "fără criterii de integritate, fără nimic".
 
Întrebat dacă poartă discuții cu Alina Gorghiu, Vanghelie a arătat, la România TV, că este un om de stânga.
 

"Pe partea cu Blaga s-ar putea să reușesc în zona aia...", a adăugat el.

 
Întrebat dacă mai e atât de categoric cum era pe holurile ÎCCJ când spunea că le-a pregătit un loc în celulă lui Ponta și Gabriel Oprea, Vanghelie a arătat că nu dorește nimănui să se ducă acolo. Despre condițiile de arest preventiv, Vanghelie a relatat că "e complicat și umilitor".
 

"Am stat de dimineață cu cătușele la picioare. (...) Nici la dușmani nu le doresc", a spus fostul primar, care i-a lăudat totuși pe gardienii care i-au făcut viața mai ușoară.

 
 
"Întâlnirile de taină" din perioada guvernării Ponta "aveau loc la sediul MApN"
 
Vanghelie s-a arătat convins "în proporție de 99,99%" că a fost trimis la închisoare "de Gabriel Oprea și Victor Ponta", argumentând că denunțul împotriva sa a fost depus la Parchetul General, nu la DNA.
 

"Mie mi-e foarte greu ca în trei minute să explic cum se ocupă statul de drept, când vrea să se ocupe de cineva, cum se ocupă, cum te încreionează și cum te bagă și pe securitate națională, te bagă și pe siguranță națională, te bagă în toate manuscrisele necesare. Și toate aceste lucruri se fac la niște întâlniri de taină. La vremea respectivă se făceau la Ministerul Apărării (...), discuțiile de taină, când se stabileau anumite lucruri, pe mai multe teme, nu doar Marian Vanghelie. S-au stabilit și pentru unii care au deranjat la anumite licitații pe care le făcea Guvernul României la anumite ministere și i-au eliminat pe unii din rețea doar pur și simplu că-i deranjau", a arătat Vanghelie, care a adăugat că trăiește în "țara denunțurilor".

 
Primarul suspendat al sectorului 5 a mai afirmat că Victor Ponta trebuia dat jos din fruntea Guvernului, deoarece "oamenii nu cunosc toate problemele pe care le-a creat Ponta de-a lungul timpului".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii