Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va sta în arest 29 de zile Acuzat că a smuls cerceii unei bătrâne nevăzătoare

ro

05 Nov, 2012 14:51 1297 Marime text
Duminică, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, l-au prezentat pe Dorel C. (31 ani), din Feteşti, judeţul Ialomiţa, Judecătoriei Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă, magistraţii dispunând arestarea pe o perioadă de 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanţa.

Citeşte şi „Presupus tâlhar, prins cu ajutorul agenţilor de pază"

Sâmbătă, la ora 16.45, poliţiştii Secţiei 2 au fost anunţaţi de un ofiţer de poliţie, că acesta a reuşit, cu sprijinul agenţilor unei firme de pază, imobilizarea unei persoane suspectate de comiterea unei tâlhării, pe strada Adamclisi din municipiul Constanţa.

Suspectul, numit Dorel C. (31 ani), din Feteşti, judeţul Ialomiţa, este acuzat că smulsese cerceii din urechi unei femei, în vârstă de 71 de ani, nevăzătoare, după care a fugit. În urma strigătelor soţului victimei suspectul a fost prins de un echipaj al unei societăţii de pază ce se afla în zonă.

Suspectul a fost iniţial reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii