Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:34 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea reclamă umilinţe în arest Va fi dusă în cătuşe la ginecolog, împotriva voinţei sale

ro

11 Mar, 2015 20:08 922 Marime text
Elena Udrea va fi dusă, în cătuşe, la spitalul Dimitrie Gerota pentru a fi supusă unui control ginecologic, deşi aceasta a declarat că refuză acest lucru, a anunţat echipa de comunicare a acesteia pe pagina de Facebook, informează România TV.

Elena Udrea a revinit cu un nou mesaj din spatele gratiilor. De acesta dată, echipa de comunicare a fostei şefe PMP anuntă, pe Facebook că deputatul va fi dusa la ginecolog în cătuşe. Şi asta împotriva voinţei sale.

„În cătuşe la ginecolog. Mâine dimineaţă, la ora 10, împotriva voinţei sale, Elena Udrea va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, va fi totuşi dusă în cătuşe pentru a-şi exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la spital!

Ce regulament inept poate obliga femeile la o aşa situaţie umilitoare? Pe lângă jena de a se trezi în faţa ginecologului în cătuşe, de ce este nevoie să se cheltuiască atâţia bani cu plimbatul cu duba până la spital şi înapoi, atâta timp cât îşi pot exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la arest", a scris echipa de comunicare pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.


Sursa: România TV


Ti-a placut articolul?

Comentarii