Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Va face cerere către Administrația Penitenciarelor pentru protecție specială” Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, despre amenințarea cu moartea la adresa clientei sale

ro

02 May, 2015 19:39 1439 Marime text
 
Avocatul Elenei Udrea susține că va face o sesizare, după ce fostul ministru a fost amenintat cu moartea in Penitenciarului de Femei Târgşor, potrivit B1 TV. 

Udrea a primit o scrisoare, în care un deţinut, care se prezintă Petru şi pretinde că ar fi încarcerat la Colibaşi, dezvăluie că a primit comandă să o înţepe cu un ac infectat cu HIV. 

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care ea va fi transferată la instanţă. Bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este acuzat de răpire, scrie că totul a fost comandat de o persoană dispusă să-i plătească 15.000 de euro. (Detalii AICI)

Reprezentanţii Penitenciarului de Femei Târgşor au început o anchetă. 

Bărbatul care i-a scris Elenei Udrea spune că este încarcerat la penitenciarul Colibaşi după ce a fost acuzat de răpire. 

În scrisoare susţine că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV.

„Va face cerere către Administrația Penitenciarelor pentru protecție specială”, a declarat Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.

„Dacă n-a fost făcută, o va face luni, dar am impresia că a fost făcută”, a fost răspunsul avocatului la întrebarea când va face fostul ministru sesizarea.

Penitenciarul s-a autosesizat în acest caz şi a început cercetările. 



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii