Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

V-aţi programat vacanţa pe litoral? Iată ce ne aşteaptă în următoarele două săptămâni

ro

01 Aug, 2012 00:47 1441 Marime text

 Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 31 iulie-13 august, valabilă pentru fiecare regiune a ţării, inclusiv pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.  

Trebuie făcută precizarea că estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, până pe 4 august, regimul termic se va menţine relativ constant, caracterizând o vreme călduroasă, cu mediii ale temperaturilor maxime în jurul valorii de 32 grade Celsius.

În intervalul 5 – 7 august temperatura aerului va creşte cu 2..3 grade Celsius, în medie, pentru ca din 8 august şi până la sfârşitul perioadei de prognoză să scadă treptat de la o zi la alta, spre valoarea medie de aproximativ 29 grade Celsius pe 13 august. 

Probabilitatea de precipitaţii se va menţine redusă pe tot parcursul perioadei de prognoză, cu o uşoară tendinţă de creştere după data de 8 august.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii