Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmare a percheziţiilor DIICOT la Constanţa Lista afaceriştilor care au fost arestaţi preventiv

ro

30 Mar, 2014 15:12 3505 Marime text
Tribunalul Sălaj a admis, în cursul zilei de sâmbătă, cererea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT Sălaj în cazul a nouă dintre cele 25 de persoane aduse vineri, 28 martie, la audieri în dosarul de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală, în care în aceeaşi zi au fost efectuate, în şapte judeţe din ţară şi Bucureşti, 33 de percheziţii.

Potrivit lui Dan Buduşan, procurorul şef al DIICOT Sălaj, în cazul a nouă persoane dintre cele 25 de persoane a fost cerută şi dispusă arestarea preventivă. În cazul a patru persoane a fost dispus controlul judiciar, iar ceilalţi vor fi cercetaţi în stare de libertate. Printre cei nouă arestaţi se numără şi doi oameni de afaceri din Zalău, asociaţi la o importantă firmă de transport de mărfuri cu sediul la ieşire din Zalău înspre Hereclean.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

Conform Portalului instanţelor de judecată, lista celor nouă persoane arestate sâmbătă de Tribunalul Sălaj este deschisă de „Nicoară Pavel” şi continuată de „Chira Sebastian-Dacian, Dejeu Gheorghe-Dorel, Galiş Ioan, Huluban Ioan, Boita Emil, Boer Vasile-Valer, Biriş Gavril” şi închisă de „Baidoc Marinel”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii