Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Traian Băsescu ar putea intra în PMP, după terminarea mandatului "Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru funcţia de preşedinte al României"

ro

19 Jul, 2014 11:36 1909 Marime text
„Cristian Diaconescu este un bun cunoscător al politicii externe, nu poate fi o recomandare mai bună pentru a candida la funcţia de preşedinte şi, în plus, este un om a cărui onestitate nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Aveţi cel mai legitim candidat pentru funcţia de preşedinte, candidat care are în spate un partid încă destul de mic. Dar un partid mic poate să continue să crească şi să dea un preşedinte mare”, a afirmat Traian Băsescu, azi, la „Congresul Femeilor Populare” al Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară, care se desfăşoară la Sinaia.
 
Şeful statului a amintit de momentul în care a câştigat Primăria Capitalei, în anul 2.000, deşi PDL avea în sondaje doar 4%.

Update

Traian Băsescu a dat de înţeles că aşteaptă ca membrii PMP să îl invite să intre în partid după ce îşi va finaliza mandatul de preşedinte.

Schimbând, apoi, subiectul, şeful statului a afirmat: „Slăbiciunea mea pentru femei este arhicunoscută. Trăiesc în casă cu 3 femei, patru acum dar ea nu merge în picioare. Știu foarte bine, din trăirile fiicelor mele cât de greu este pentru o femeie în ziua de astăzi. Toți strigăm egalitate, unora nu ne place un hiperfeminism afișat, pe bună dreptate. Dar eu din respect pentru femei, am susținut foarte multe femei în politică, fie că vorbim despre Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Elena Udrea”, a mai spus președintele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii