Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța. Accident rutier grav între localitățile Ion Corvin și Negureni. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto)

ro

08 Sep, 2018 09:58 6576 Marime text
Un grav accident rutier  avut loc în această dimineață în județul Constanța între localitățile Ion Corvin și Negureni. 

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța la fața locului intervine un echipaj SAJ și elicopterul SMURD. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz. 

UPDATE. 1

Un bărbat a fost rănit în accident, fiind diagnosticat cu traumatism toracic și de coloană lombară. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu elicopterul SMURD.

UPDATE. 2 Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, astăzi în jurul orelor 09.20 un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus autoturismul marca Dacia pe DN 3  dinspre Băneasa spre Ion Corvin și ajugând în zona km180 +500 m, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani dinspre Ion Corvin către Negureni.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere, femeie în vârstă de 50 de ani, care se afla în primul auto (cel care a pătruns pe sensul opus de mers)


Sursa foto: SAJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii