Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Intervenție de urgență la Ovidiu. Două persoane aflate într-o casă în construcție, intoxicate. În ce stare sunt victimele (video)

ro

07 Jan, 2019 13:35 2231 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină astăzi în localitatea Ovidiu județul Constanța. 

Potrivit ISU Dobrogea, două persoane s-ar fi electrocutat într-o casă în construcție situată pe varianta Ovidiu. 

Victimele, în stare de inconșteință sunt în subsolul imobilului. 

La fața locului intervin:1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si o autospeciala de descarcerare din cadrul Detașamentului  Palas, 1 ambulanță SMURD B si elicopterul SMURD. 

UPDATE. 

Unul dintre bărbați este inconștient cu semne vitale, iar la cel de-al doilea bărbat s-a început protocolul de resuscitare. 

UPDATE. 

Potrivit SAJ Constanța cele două victime s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Unul este conștient, celălalt în stop cardio-respirator. 

UPDATE. 

Potrivit IPJ Constanța, este vorba despre două persoane intoxicate cu monoxid de carbon în subsolul unei clădiri în construcție aflată pe aleea către stadionul Gheorghe Hagi din Ovidiu. La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD. Se efectuează cercetări de către Poliția Ovidiu.

Surse neoficiale au precizat că cei doi pregăteau materiale de construcție în subsolul clădirii, unde utilizau un generator electric. După un timp, cei doi ar fi oprit generatorul si ar fi plecat, iar la întoarcere ar fi coborât în subsol pentru a-l reporni, moment in care s-ar fi intoxicat.

UPDATE. 

Potrivit SAJ Constanța, la Ovidiu un pacient a fost găsit în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare dar din nefericire nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. 

Al doilea bărbat, în comă, a fost intubat și preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii