Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini exclusive. UPDATE. Împușcături la Conacu județul Constanța. Cine a tras cu pistolul într-un cioban și de ce (galerie foto + video)

ro

18 Feb, 2018 17:47 10013 Marime text
Un grav incident a avut loc în această după amiază în localitatea Conacu județul Constanța. 

Din primele informații o persoană a fost împușcată. 

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină. 

Victima ar fi fost împușcată în mână. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul. 

UPDATE: 

Bărbatul suspectat că a făcut uz de armă le-a spus oamenilor legii că a aflat că niște ciobani au intrat cu oile pe terenul lui, pe una dintre sole. A mers la fața locului să îi gonească dar când a ajuns acolo ciobanii ar fi sărit să îl bată.

Suspectul le-a mai spus polițiștilor că a tras cu pistolul cu bile pentru a se apăra de ciobanii care deveniseră agresivi. Acum polițiștii verifică și dacă proprietarul deținea legal pistolul.

UPDATE. 

Surse neoficiale au precizat că victima ar fi un cioban care ar fi intrat cu oile pe un teren agricol. Supărat, proprietarul terenului a folosit un pistol cu bile cu care a tras în victimă. Din fericire în urma incidentului victima s-a ales cu o plagă minor la mână.  

Din primele verificari, se pare că un bărbat, deținător al unui pistol cu bile, a tras asupra unui cioban, rănindu-l la un deget, ca urmare a unui conflict privind pasunatul oilor pe terenul acestuia. 

Suspectul are 52 de ani. 

UPDATE

Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul de AMbulanță Județean Constanța victima este un bărbat de 51 ani, conștient, stabil. Acesta ar fi suferit o plagă minoră. 

Victima a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații de specialitate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii