Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două accidente grave acum câteva minute. Unul la Billa, în sensul giratoriu, altul la Chirnogeni

ro

12 May, 2014 08:15 3128 Marime text
Poliţiştii de la Rutiera Constanţa au fost sesizaţi că pe DN 38, la intersecţia din localitatea  Chirnogeni, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile.
Un alt accident grav a avut loc aproape concomitent, cu cel de la Chirnogeni, şi la sensul giratoriu de la supermarketul BILLA.
Aici au fost implicate doua autoturisme.

UPDATE

În această dimineaţă o persoană aflată la volanul unui autoturism, a condus pe DN 38, în localitatea Chirnogeni. Pe fondul neatenţiei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile. Şoferul a suferit răni uşoare.
În sensul giratoriu de la supermarketul BILLA, din cauza neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit primelor informaţii, o persoană a fost rănită. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE. Comunicatul Poliţiei Constanţa
O femeie de 46 de ani a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei. Ajungând la sensul giratoriu din zona supermarketului BILLA , nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii