Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav pe bulevardul Tomis din Constanţa. Un şofer băut a intrat cu maşina pe contrasens (galerie foto+video)

ro

24 Feb, 2019 13:34 8232 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc ieri seară pe bulevardul Tomis din Constanţa. 

Din imaginile postate pe Facebook se observă că în accident au fost implicate două autoturisme, unul fiind înmatriculat în judeţul Constanţa. 

Potrivit martorilor, cel puţin o persoană a fost grav rănită. 

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au deschis o anchetă. 

Cu doar câteva secunde mai devreme, şoferul vinovat a fost surprins de o cameră de bord circulând pe contrasens în zona Boema din Constanţa. Dacă primul şofer a reuşit să evite impactul, cel de-al doilea care venea din spate a fost lovit frontal de maşina care circula pe contrasens. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanţa

Potrivit IPJ Constanţa, în data de 24.02.2019, ora 00:45, un barbat de 26 ani, în timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultat 0,88 mg/l alcool pur in aerul axpira  a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre Bulevardul Aurel Vlaicu către str.Soveja, iar după intersecţia cu str.Tulcea a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar din sens opus de un barbat de 30 ani.  A rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea conducator auto.

Șoferul in varsta de 26 de ani este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Sursa foto+video Facebook-Radare&Filtre şi SAJ Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristian 24 Feb, 2019 14:44 Cum vatamare corporala usoara ? Omul ala e in stare grava la spital cu