Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens pe un tronson de drum expres din judeţul Argeş. Ce măsuri au luat polițiști

ro

03 Apr, 2018 11:47 1508 Marime text
Un şofer în vârstă de 75 de ani, care a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens pe un tronson de drum expres din judeţul Argeş, a fost identificat şi sancţionat de poliţişti, informează Agerpres.ro. 
 
Incidentul s-a petrecut luni, pe sectorul de drum expres care face legătura între Uzina Dacia de la Mioveni şi DN 73, filmarea fiind ulterior postată pe reţelele de socializare. În imagini se vede cum un autoturism se deplasează pe banda centrală a sensului opus, fiind evitat de mai multe autocamioane care circulau regulamentar.
 
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş au anunţat, marţi, că şoferul imprudent a fost identificat. Este vorba de un piteştean în vârstă de 75 de ani, care a condus un autoturism pe DN 73E pe contrasens, din direcţia Mioveni către DN73.
 

"Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.160 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile", se precizează într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii