Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un post TV şi-a încetat emisia în România

ro

02 May, 2014 18:40 2543 Marime text
Televiziunea pentru femei The Style Network, deţinută de compania americană de media NBCUniversal, a ieşit pe 1 mai de pe piaţa audiovizualului din România, unde era retransmisă în grilele companiei Romtelecom.

Reprezentanţii companiei Romtelecom au confirmat încetarea emisiei The Style Network. "Începând cu data de 1 mai 2014, canalul The Style Network nu mai este disponibil în grila de programe a Romtelecom, ca urmare a deciziei managementului postului TV de a se retrage de pe piaţa din România.

Ultima zi de retransmisie a postului de televiziune a fost 30 aprilie 2014. Urmărind constant preferinţele clienţilor săi pentru a putea oferi cea mai bună experienţă de conţinut de televiziune, Romtelecom analizează în permanenţă posibilitatea de a-şi îmbunătăţi grila de canale. Clienţii companiei vor fi înştiinţaţi cu privire la modificările aduse grilei imediat ce există o decizie în acest sens", au spus reprezentanţii Romtelecom.

sursa: Ring Media Group
Televiziunea pentru femei The Style Network, deţinută de compania americană de media NBCUniversal, a ieşit pe 1 mai de pe piaţa audiovizualului din România, unde era retransmisă în grilele companiei Romtelecom. Reprezentanţii companiei Romtelecom au confirmat încetarea emisiei The Style Network. "Începând cu data de 1 mai 2014, canalul The Style Network nu mai este disponibil în grila de programe a Romtelecom, ca urmare a deciziei managementului postului TV de a se retrage de pe piaţa din România. Ultima zi de retransmisie a postului de televiziune a fost 30 aprilie 2014. Urmărind constant preferinţele clienţilor săi pentru a putea oferi cea mai bună experienţă de conţinut de televiziune, Romtelecom analizează în permanenţă posibilitatea de a-şi îmbunătăţi grila de canale. Clienţii companiei vor fi înştiinţaţi cu privire la modificările aduse grilei imediat ce există o decizie în acest sens", au spus reprezentanţii Romtelecom.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/236064/2014/DECIZIE-SOC-Un-post-TV-si-a-INCETAT-EMISIA-in-Romania?utm_source=b1.ro&utm_campaign=B1&utm_medium=home
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii