Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist și un jandarm, amenințați cu un cuțit și cu pistol

ro

16 Feb, 2016 16:39 1911 Marime text
 
Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Eugen Batală, reţinut, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj în stare de recidivă.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de 15/16.02.2016, inculpatul i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie.
 
Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng.
 
Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 




Sursa foto: estnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii