Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:21 16 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă pentru Eugen Batală Ar fi ameninţat un polițist și un jandarm cu un pistol

ro

21 Jul, 2016 00:00 1155 Marime text
 
 
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus menţinerea măsurii arestării preventive faţă de Eugen Batală. Astfel, judecătorii din Constanţa au respins ce nefondată cererea lui Batală, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau controlului judiciar. Decizia este definitivă.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că „în noaptea de 15/16.02.2016, inculpatul i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie“.
 
Tot cu ocazia intervenţiei, „inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng“.
 
Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul lui Eugen Batală întrucât acesta producea zgomot.

Ti-a placut articolul?

Comentarii