Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:04 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un patron de la Colectiv susține că, în 2014, doi pompieri au venit în control la club

ro

03 Nov, 2015 18:20 730 Marime text
Paul Gancea, unul dintre acționarii clubului Colectiv, susține că, la sfârșitul anului 2014, două persoane care au spus că sunt de la pompieri au venit în local și au întocmit un dosar privind normele de siguranță.

„Din punctul meu de vedere, aveam toate avizele și autorizările necesare pentru funcționarea societății. În anul 2014, atunci când am intrat eu în club, în perioada octombrie-noiembrie, două persoane care au spus că sunt de la pompieri și de la PSI au venit la firma noastră și ne-au întrebat dacă avem documentul în baza căruia putem funcționa, ulterior, tot aceștia ne-au întocmit dosarul. Dosarul acesta este la mine la birou. Biroul îl am lângă clubul Colectiv. Biroul meu se află în incinta fabricii, perete în perete cu clubul Colectiv. Din câte am văzut, în dosar sunt norme de siguranță, un plan de evacuare în caz de incendiu. Aceste documente sunt realizate în numele lui Mincu Costin și sunt semnate de el", le-a spus, potrivit Agerpres, Gancea procurorilor.
 
Întrebat cum se numeau persoanele care s-au prezentat ca fiind pompieri, Gancea a spus că „Tonia Radu și un băiat George", însă aceștia nu erau în uniformă și nici nu s-au legitimat.
 
Sursa foto: jurnalul.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii