Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou atac armat la o școală din SUA. Un adolescent de 15 ani a fost împușcat (video)

ro

14 Dec, 2013 17:16 2430 Marime text
      Karl Halverson Pierson în vârstă de 18 ani a intrat cu o armă într-o școală din Danver. El a spus că îl caută pe profesorul Robinson. În panica creată un elev în vârstă de 15 ani a vrut să intervină, și a fost împușcat de către atacator. Adolescentul a fost trasportat de urgență la spial, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.
      La locul incidentului au venit echipele de intervenție, care au evacuat instituția. Atacatorul a fost găsit împușcat. Tragicul eveniment a avut loc vineri, la ora locală 12.30. Din această cauză toate școlile din zonă au fost închise. 
Profesorul Robinson nu a vrut să vorbească despre motivele care l-au determinat pe adolescent să vină după el cu o armă, însă a spus că au existat niște neînțelegeri între cei doi.
     Tinerii au declarat că  s-au ascuns în colțurile cele mai  întunecate ale sălilor  de clasă până când au sosit echipele  poliției. 
Școala se află la aproximativ 13 km  est de Columbine High School din Littleton, unde două adolescente, în 1999, au ucis 12 colegi de clasă și un profesor înainte să se sinucidă.
Școala în care s-a întâmplat atacul, este frecventată de 2141 de elevi, și are peste 70 de săli de clasă.
Atacul vine la aproape un an de la un alt atac sângeros, în care 26 de persoane, dintre care 20 de copii și șase adulți au fost uciși într-un schimb de focuri la o școală din apropiere.
.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mr Oziba Randy 31 Jan, 2014 06:01 hi, Sunteți în căutarea pentru un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, casa, credit auto, student împrumuturi, credite de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc, etc .. Sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o configurație financiar de una sau mai multe reasons.You mai degrabă soluțiile lor de credit! Eu sunt un om cinstit un creditor privat, de creditare a persoanelor juridice și fizice într-o rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de 2%. Interesat? Contactați-ne pentru a trata împrumutul să urmeze transferul în termen de 48 de ore.