Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un deţinut de la Penitenciarul Galaţi a evadat ieri şi încă nu a fost prins

ro

30 Aug, 2015 11:56 2998 Marime text
Fusese condamnat definitiv la un an de închisoare pentru lovire şi îşi ispăşea pedeapsa în regim deschis. Este vorba despre un deţinut d ela Penitenciarul Galaţi. El a evadat, ieri după-amiază, din Penitenciarul Galaţi. El nu a fost găsit încă, fiind căutat de mai multe echipaje.
Vasile Cornel, în vârstă de 27 de ani, a evadat, în jurul orei 15:20, din interiorul Penitenciarului Galaţi. Pentru prinderea deţinutului evadat, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, şi anume blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Galaţi, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Galaţi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi si Poliţia de Frontieră.
De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus o anchetă administrativă, care să stabilească circumstanţele în care a evadat deţinutul.
Poliţiştii spun că tânărul are 1,68 metri înălţime, structură atletică, faţa ovală, ten deschis, frunte mijlocie, păr şaten închis, ochi căprui, nas rectiliniu, este tuns scurt şi are barba rasă. În momentul evadării purta un tricou negru, pantaloni negri şi adidaşi albi.



sursa foto: moldovanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii