Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce spune IPJ Constanţa Un bărbat condamnat azi la închisoare a încercat să-şi pună capăt zilelor pe malul lacului Siutghiol

ro

30 Apr, 2014 18:57 1872 Marime text
Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat în vârstă de 46 de ani, condamnat astăzi la 3,6 ani de închisoare, a încercat să se sinucidă. Se pare că gestul ar fi avut loc pe malul lacului Siutghiol.

UPDATE

In aceasta dupa amiaza, politistii din cadrul Biroului de Politie pentru Statiunea Mamaia au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca, pe malul lacului Siutghiol un barbat are intentii de suicid.
La fata locului au fost directionate forte din cadrul Politiei Judiciare si ale GMJ Constanta, care l-au depistat pe barbatul in varsta de 46 de ani, din Constanta, care prezenta leziuni pe antebrate, ce au impus transportarea sa la SCJU Constanta in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului Investigatii Criminale, intrucat pe numele barbatului, Tribunalul Constanta a emis astazi un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 3 ani si sase luni pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii