Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a atacat cu un ciocan mai multe persoane. Rezultatul - un mort şi 10 răniți

ro

15 Oct, 2015 08:23 1802 Marime text
Un incident grav a avut loc chiar înainte de 8.30 ora locală (15.30 GMT) la Bridge River Indian Band Office din Lillooet, British Columbia, când un bărbat "folosind arme" ar fi agresat trei persoane. Lillooet, un orășel ce se bazează în principal pe industria forestieră, este situat la circa 260 km nord-est de Vancouver.
Ei bine, este vorba despre un bărbat care a intrat într-un birou guvernamental pentru indieni americani din vestul Canadei și a început să atace persoanele cu un ciocan. Un bărbat a murit și alte 10 persoane au fost rănite, a informat presa locală, citată de Reuters.
“Autoritatea de Sănătate din British Columbia a anunțat doi pacienți în stare critică, alți doi grav răniți și alți șase cu leziuni ce nu le pun viața în pericol”, scrie “The Vancouver Sun”, citându-l pe purtătorul de cuvânt Michaela Swan.
Suspectul a fost reținut și când poliția a sosit pentru a-l aresta, "el a devenit inconștient" și a fost declarat mort la locul faptei. Poliția a refuzat să ofere alte detalii, notează Reuters. “The Sun” citează un angajat anonim al serviciilor de urgență declarând că arma era un ciocan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii