Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un agent de pază a murit în timpul desfășurării serviciului pe plaja Cleopatra din Mamaia

ro

09 Jul, 2019 14:54 1999 Marime text
Un agent de pază a murit în timpul desfășurării serviciului pe plaja Cleopatra din Mamaia. 

Potrivit ITM Constanța, în data de 05.07.2019 ora 22:30 la SC TEAM.ACVILA.SECURITY SRL – obiectiv pază Plaja Cleopatra  a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat.

Agentul de securitate, în vârstă de 58 de ani, aflat în timpul serviciului, a fost găsit de către beneficiar întins pe jos și în stare de inconștiență. A fost anunțat Serviciul de Urgență 112, cadrele medicale sosite au acordat îngrijiri medicale, dar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

„Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate  vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare” - au transmis reprezentanții ITM Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii