Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, pe Facebook La SRI, Eduard Hellvig va sta în poziţie de drepţi în faţa adj. său de patru stele

ro

19 Feb, 2015 21:59 2000 Marime text
Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook despre nominalizarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis la şefia SRI după ce George Maior şi-a dat demisia.

Aflată în arest la domiciliu, Elena Udrea a susţinut că Eduard Hellvid este omul lui Dan Voiculescu şi „singurul lucru pe care îl va face la SRI este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele" Florian Coldea.

„Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale. Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească proIpriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Udrea a ţinut să precizeze că are voie să comunice „pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu".


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii