Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, desființată de un fost apropiat

ro

09 Mar, 2015 19:50 1311 Marime text
Unul din foștii apropiați ai Elenei Udrea explică, într-un interviu, care ar fi fost adevăratul motiv din spatele candidaturii fostei șefe PMP la prezidențialele din 2014.

Europarlamentarul independent Cristian Preda, exclus din PMP la începutul acestui an, a declarat într-un interviu pentru PaginadePolitică.ro că Elena Udrea a candidat la alegerile prezidențiale pentru a evita vizitele la DNA.

Preda este de părere că PMP a fost fondat pe principiul anti-corupției, însă situația cu care se confruntă, în prezent, Elena Udrea a „bulversat” absolut totul.

„Udrea a bulversat totul. Candidatura ei prezidențială era deja un scut în fața DNA, în eventualitatea că o cheamă în toamnă să dea seama. Asta a fost bănuiala mea și i-am împărtășit-o lui Siegfried Mureșan, care a preferat să o susțină până la capăt pe fosta ministră. Inclusiv atunci când Udrea a cerut excluderea mea. Dincolo de chestiuni personale, susținerea pentru corupți dă foarte prost și pentru imaginea PMP în Europa”, a precizat europarlamentarul Cristian Preda, într-un interviu acordat celor de la paginadepolitică.ro.

Cu privire la rocada controversată din PMP, de la prezidențiale, dintre Elena Udrea și Cristian Diaconescu, candidatul inițial al formațiunii la prezidențiale, europarlamentarul Cristian Preda a precizat că nu a fost de acord cu acest eveniment.

„Nu am fost de acord cu discreditarea lui, pusă la cale de Udrea, cu scopul de a-i lua locul. Nu se face! Mai mult decât atât, Udrea nu avea profil de prezidențiabil”, este de părere europarlamentarul.

Preda nu a ocolit nici subiectul alianței PMP- PND, pe care a catalogat-o drept inacceptabilă.

„E inacceptabil! În PND sunt aleși pe listele lui Dan Diaconescu. E vorba despre membrii unui partid populist, care a trimis oameni în Parlament atacându-l cu virulență pe Traian Băsescu și făcând promisiuni aberante: 20 de mii de euro cadou pentru oricine începe o afacere, scutirea de plata ratelor la bănci, medicamente gratuite etc”, a precizat Cristian Preda pentru paginadepolitica.ro.


Sursa: paginadepolitica.ro
Sursa foto: bzi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii