Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei parcări au fost amenajate pe aleea Lăcrămioarei din Constanța. În ce zone vor mai fi amenajate locuri de parcare (galerie foto)

ro

21 Feb, 2019 09:01 1804 Marime text
Trei parcări în care au fost amenajate aproximativ 60 de locuri de parcare, în locul garajelor demolate de curând, vor fi date în folosinţă zilele următoare pe aleea Lăcrămioarei.
 
Potrivit Primăriei Constanța, angajații SC Confort Urban au început, ieri, lucrările de asfaltare, urmând ca ele să fie finalizate până la sfârșitul săptămânii. De asemenea, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate corespunzător, astfel încât să nu mai fie necesară montarea stâlpișorilor care evidențiază rezervarea spațiilor de parcare.
 

”Cele 3 parcări vor putea fi folosite de riveranii care își parcau până acum autoturismele pe trotuare sau pe spațiul verde.
 
Reamintim că în scurt timp vor începe lucrările și pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului.
 
Facem apel din nou către locuitori să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursa fotoi: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii