Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:22 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu se înscrie în PMP

ro

13 Sep, 2015 14:14 686 Marime text
 
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat astăzi, la Târgu-Jiu, că „la sfârșitul acestei luni sau în prima decadă a lunii octombrie” se va înscrie în Partidul Mișcarea Populară, susținând că își pune „toată nădejdea și energia” în reușita acestei formațiuni în a ajunge un partid de opoziție puternic, potrivit Agerpres.
 
Fostul șef al statului a participat la întâlnirea zonală a PMP sud-vest Oltenia, unde a vorbit despre obiectivele partidului.
 
„Suntem la început de construcție a unui partid nou, care nu este dispus la compromisuri. Este, cred eu, partidul viitorului. Mă uit că PSD este pe punctul de a-și atinge visul de aur, liniștea. Opoziția liberală este atât de binevoitoare cu PSD încât cred că ei înșiși, aceste așa-zise mari partide, ne-au făcut o invitație, aceea de a fi un partid de opoziție puternic și care să tindă să ajungă la putere după alegerile din 2016 din toamnă. Convingerea mea este că, dacă vom fi consecvenți cu principiile care au fost deja transmise către teritoriu în privința selectării oamenilor pentru alegerile locale, funcții de consilieri și primari, pentru alegerile legislative în votul pe listă, în aceste condiții am convingerea că Partidul Mișcarea Populară va reuși. (...) Îmi pare rău că după terminarea mandatului nu am lăsat și o moștenire politică, un partid care să reprezinte viitorul pentru România. De aceea îmi pun toată nădejdea și energia în reușita acestui partid în care, către sfârșitul lunii sau în prima decadă a lunii octombrie, mă voi înscrie și eu”, a declarat Traian Băsescu.Sursa foto: paginadepolitica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii