Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe DN7. Un motociclist a murit într-un tragic accident rutier. Victima este cetățean austriac

ro

24 May, 2018 12:53 3465 Marime text
Un motociclist de 69 de ani, cetăţean austriac, a decedat joi într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 7, la ieşirea din localitatea Leşnic, după ce s-a tamponat frontal cu un camion TIR condus de un şofer din Bucureşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara citat de Agerpres.ro. 
 

"Un cetăţean austriac de 69 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Deva spre Arad, la ieşirea din localitatea Leşnic, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autotrenul condus regulamentar din sens opus. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului motocicletei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

 
Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns o echipă de prim ajutor de la secţia din Ilia şi o echipă cu medic a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dar, din cauza leziunilor foarte grave, motociclistul a decedat.
 

"Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care a suferit traumatisme incompatibile cu viaţa, în urma impactului", a explicat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

 
Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii