Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie pe DN 38, Constanţa-Negru Vodă! Un autoturism a intrat pe contrasens din cauza unui pneu explodat (galerie foto+video)

ro

31 May, 2018 12:13 7986 Marime text
Tragedie pe DN 38. O persoană se zbate între viaţă şi moarte şi trei persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat pe contrasens din cauza unui pneu care a explodat.

Potrivit IPJ Constanţa, o femeie, de 35 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Constanța către Negru Vodă și, ajungând  la ieșirea din localitatea Topraisar, din cauza unei explozii a anvelopei dreapta spate, a pierdut  controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 ani.

UPDATE: Potrivit SAJ Constanţa, o victimă de 31 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator, o persoană prezintă fractură la membrul inferior, conştientă şi două persoane sunt conştiente şi prezintă contuzii.

Cei patru se află în drum spre Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Constanţa, în urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a unei pasagere, de 31 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor două pasagere, în vârstă de 31, respectiv 72 de ani, din primul autoturism.

UPDATE. 2 Potrivit IPJ Constanța, tânăra de 31 de ani, rănită grav în accidentul ce a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30 pe DN38 la ieșire din localitatea Topraisar către negru Vodă, a decedat la spital. 

Victima a ajuns în stare foarte gravă după ce a fost resuscitată de cadrele medicale la locul accidentului. Inițial cei care au cerut ajutorul cadrelor medicale au crezut că femeia era deja decedată. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii