Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:30 05 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier blocat pe bulevardul Tomis și strada Cuza Vodă din Constanța din cauza unei avarii. A fost întreruptă și furnizarea apei potabile

ro

13 May, 2019 12:14 581 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Cuza Vodă, din municipiul Constanța,  RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi - 13 mai 2019, în intervalul orar 11.30 – 16.00.

Poivit SC RAJA SA, sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Ștefan cel Mare – Mircea cel Bătrân – Ferdinand – Mihai Viteazu – Ștefan cel Mare

Totodată, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pebulevardul Tomis, tronsonul cuprins de străzile Cuza Vodă și Ferdinand, dar și pe strada Cuza Vodă, între strada  Răscoalei și bulevardul Tomis, în intervalul orar 11.30 – 16.00. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze abonaților afectați de lipsa apei potabile, precum și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un  timp cât mai scurt” - au mai transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii