Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Trafic îngreunat pe bulevardul 1 Mai din cauza filmărilor serialului The Romanoffs

ro

15 Mar, 2018 17:17 2048 Marime text
Filmările la serialul îngreunează traficul din municipiul Constanța. Șoferii care circulă astăzi pe bulevardul 1 Mai trebuie să știe că se circulă bară la bară pe sensul dinspre Gara CFR către Șoseaua Mangaliei, pe o distanță de 300 m, vizavi de parcul de la Far.

De asemenea, din cauza filmărilor, sâmbătă, 17 martie, ora 08:00 până în 18 martie ora 05:00 se închide traficul rutier pe Str. Brizei, tronsonul cuprins între Aleea Lirei şi Aleea Arcaşului.

The Romanoffs este un serial antologic de televiziune, care a avut premiera pe Amazon Video în 2018. Serialul a fost creată de Matthew Weiner, care este, de asemenea, și scenarist și producător. Romanoffs este un serial contemporan ce are în prim plan poveștile unor oameni care se consideră a fi descendenți ai familiei regale rusești Romanov.
 
Din distribuție fac parte Mike Doyle, Aaron Eckhart, JJ Field, Christina Hendricks, Isabelle Huppert, Jack Huston, Marthe Keller, Diane Lane, Janet Montgomery, Amanda Peet, Andrew Rannells, Paul Reiser, John Slattery, Corey Stoll și Noah Wyle.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii