Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trafic feroviar întrerupt în judeţul Vâlcea după ce un tir s-a răsturnat pe calea ferată (galerie foto)

ro

23 Jun, 2017 18:04 3627 Marime text
Traficul feroviar este întrerupt între stațiile Lotru și Cornet, secţia CF Piatra Olt - Podul Olt, după ce un tir s-a răsturnat pe calea ferată. Conform CFR Infrastructură pentru a se asigura continuitate în traficul feroviar, călătorii sunt transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Lotru și Cornet. CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop continuitatea în condiţii de siguranţă a traficului feroviar.

Potrivit CNAIR, pe DN 7 la KM 218+350, între localitățile Călineşti și Tutuleşti/judeţul Vâlcea, în jurul orei 15:45 a avut loc un accident de circulație în care un TIR s-a lovit de versantul muntelui, a ricoșat pe contrasens distrugând cca. 15 ml parapet din beton, ieșind de pe carosabil , oprindu-se pe calea ferată. În zonă partea carosabilă este uscată. Nu au fost victime, iar circulația se desfășoară normal. La fața locului se află poliția, pompierii, reprezentanți de la căile ferate și o echipă de intervenție de la drumuri. Circulația se va închide în momentul când va fi ridicat TIR -ul de pe calea ferată. 

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 21:18 , circulaţia feroviară a fost reluată în judeţul Vâlcea, pe secţia de cale ferată 201, în zona localităţii Tuţuleşti, după ce anterior fusese oprită din cauza unui tir care a ricoşat de pe DN7, la kilometrul 218, pe calea ferată în cauză.  


Sursa foto: Facebook/CFR Infrastructura
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii