Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tommy, actorul din desenul animat "Viaţa cu Louie", s-a stins din viață

ro

28 Feb, 2016 17:39 17919 Marime text
 
Fratele cunoscutului personaj din desenele animate care îi poartă și numele, "Louie Anderson” și-a pierdut viaţa. Thomas Todd Anderson, în desene cunoscut drept Tommy, s-a stins din viață pe 23 februarie, în somn, la vârsta de 60 de ani. El va fi înmormântat astăzi. Puteţi citi detalii aici.
 
Tommy era considerat un expert în găsirea de soluţii, îi plăcea să râdă, se entuziasma din orice şi un căutător al Justiţiei şi apărător al celor maltratați și neajutorați. De asemenea era un iubitor de muzică rock.
 
Acesta provenea dintr-o familie cu 11 frați (Kent, Rhea, Roger, Mary, James, Shanna, Billy, Sheila, Lisa și Louie), iar după viața familiei lui a fost realizat și desenul animat ""Life With Louie" (Viaţa cu Louie). Rudele apropiate au numai cuvinte de apreciere despre el.
 
În ceea ce îl privește pe fratele său Louie Anderson, actorul principal din serialul mult urmărit de copii, acesta introducea povestea fiecărui episod prin povestiri haioase din viața reală a familiei. Astfel, potrivit scenelor din serial, Louie era protectorul lui Tommy, dar și fratele mai mare care îl păcălea și tachina.
 
Donaţiile primite la înmormântarea de astăzi vor fi acordate acelor cazuri de caritate de care se ocupa Tommy şi care l-au ajutat foarte mult în viaţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii