Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri surprinşi la Constanţa cu substanţe etnobotanice. Ce măsuri au aplicat militarii

ro

26 Feb, 2018 11:57 1935 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care aveau asupra lor, un şerveţel şi un pachet de ţigări pline cu fragmente vegetale de culoare verde şi patru pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, Sorin Trancă, în perioada, 23-26 februarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, au surprins în zona ICIL şi Pod Butelii, patru persoane cu vârste cuprinse între 22-31 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit un şerveţel şi un pachet de ţigări pline cu fragmente vegetale de culoare verde şi patru pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
 
Pliculeţele autosigilante pachetul, şerveţelul şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii