Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri surprinși cu substanțe interzise la Constanța. La ce variantă au apelat suspecții pentru a ascunde substanțele

ro

24 Apr, 2018 12:18 1881 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care aveau asupra lor 16 bucăţi de şerveţel, şi 12 pliculeţe autosigilante transparente, pline cu fragmente vegetale de culoare verde şi mai multe joint-uri.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, Sorin Trancă, luni, 23 aprilie a.c., ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Tomis III, au observat  o persoană care a început să se agite la vederea echipajului. A fost somată, s-a oprit şi i s-a făcut controlul  corporal sumar. În geacă, jandarmii au găsit o pungă cu şaisprezece serveţele împăturite, în interiorul acestora fiind fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător.

Luat la întrebări de oamenii legii suspectul a declarat că este consumator şi că a cumpărat marfa de la o persoană pe care nu o cunoaşte....
 
O oră mai târziu, în aceeaşi zonă, jandarmii au mai surprins trei tineri care-şi confecţionau joint-uri. Asupra acestora au mai găsit doisprezece pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător.
 
Pliculeţele autosigilante, şerveţelele cu fragmente vegetale, aparatul de mărunţit şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii