Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși în flagrant de jandarmi la Vama Veche. Ce au găsit militarii asupra suspecților

ro

10 Aug, 2018 11:24 1451 Marime text
Jandarmii au surprins în Vama Veche trei persoane care aveau în buzunare și  într-o borsetă, un aparat de mărunțit tip grinder, șapte pliculețe autosigilante cu substanță sub formă de granule, culoarea maro deschis, două pliculețe autosigilante transparente cu câte două comprimate hexagonale fiecare, un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere albă și o cutiuță dreptunghiulară cu substanță vegetală verde, sub formă de muguri.
 
Potrivit Grupării Mobile Constanţa, vineri, 10 august ora 01.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au observat pe plajă, lângă o terasă, trei tineri cu un comportament suspect, care au început să se agite la vederea echipajului. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. 

”Asupra acestora, într-o borsetă și în buzunare, jandarmii au mai găsit, un aparat de mărunțit tip grinder, șapte pliculețe autosigilante cu substanță sub formă de granule, culoarea maro deschis, două pliculețe autosigilante transparente cu câte două comprimate hexagonale fiecare, un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere albă și o cutiuță dreptunghiulară cu substanță vegetală verde, sub formă de muguri.
 
Pliculeţele autosigilante, griderul și cutiuța cu substanță vegetală găsite asupra acestora vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor” - au transmis reprezentanților Grupării de Jandarmi Tomis Constanța.

Sursa foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii